top of page

Voor wie?

 

Ik geef massages aan vrouwen met borstklachten en borstkanker, die graag hun vrouwelijke kracht weer willen voelen.  

Vrouwen met Borstklachten

Er zijn nogal wat vrouwen die borstklachten hebben in de vorm van pijnlijke of gevoelige borsten tijdens de menstruatie, cystes, verklevingen, mastopatie of fybroadenomen. Vaak krijgen deze vrouwen te horen dat ze hier maar mee moeten leren leven en dat er niets aan te doen is.

 

Wat jou hierin kan helpen je borsten (weer) gezond en/of pijnvrij te krijgen, is een borstweefselmassage. Hierdoor neem jezelf het heft in handen om te werken aan jouw eigen borstgezondheid.

Vrouwen met Borstkanker

Vrouwen met borstkanker zitten vaak in een rollercoaster waarbij ze heen en weer geslingerd worden tussen hoop en vrees. Dit kan gepaard gaan met heftige emoties, stress en spanning in het lijf, enorme vermoeidheid en afwijzing van het lichaam. Ook kan je vrouwelijke kracht zijn aangetast of gevoelens van twijfel steken de kop op.

Wat je dan nodig hebt is liefdevolle aandacht voor jou als mens en niet als patiënt. Een massage met oprechte een volledige aandacht voor jou in dat moment kan je weer laten voelen hoe het met jou is. Alles mag er zijn, en je hoeft even niets. Jij kan weer tijd en aandacht hebben voor je zelf voor je Vrouw-zijn.

LEEV biedt verschillende soorten massages aan.

bottom of page