top of page

 Borstweefselmassage

Gezonde borsten horen geen pijn te doen en je kan iets doen om je borsten (weer) gezond te krijgen. Je hoeft niet onnodig met je klachten rond te blijven lopen.

 

 

Klachtenvermindering

Een borstweefselmassage is een specifieke behandeling, gericht op het verminderen van locale borstklachten. Opeenhoping van opgeslagen afvalstoffen in het vetweefsel kan leiden tot pijnlijke, hard aanvoelende  of knobbelige borsten. Ook bij cystevorming, verklevingen en mastopatie kan een behandeling zorgen voor klachtenvermindering.

Een Borstweefselmassage zorgt voor een betere doorbloeding van en optimalisatie van de lymfestroom in het borstweefsel, waardoor de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Verklevingen en kleine cystes kunnen zelfs verdwijnen.

Koester je borsten

Je borsten voelen daarna weer zachter, minder pijnlijk, en meer eigen. Het kan oude trauma's en taboes helen. Ook als je geen klachten hebt, is het heerlijk om je borsten te laten verwennen door de zachte liefdevolle aanraking. Dit versterkt het gevoel van vrouw-zijn.

Preventieve borstgezondheid

Als je regelmatig een borstweefselmassage ondergaat, kan dit klachten en problemen op langere termijn voorkomen. Gun jezelf preventieve borstgezondheid.

 

 

 

Ook  jij bent het waard om zachte, soepele, pijnvrije borsten te hebben!

bottom of page