top of page

Massage bij Borstkanker

Oprechte aandacht voor jou

Kanker is een ziekte  waarbij je te maken kan krijgen met angst, pijn, vermoeidheid en lichamelijke en emotionele stress. Borstkanker kan ook nog je gevoel van vrouwelijkheid aantasten. Een moment van ontspanning kan dan erg welkom zijn.

Met aandacht aangeraakt worden, kan er toe leiden, dat je voelt dat je meer bent dan een patiënt met kanker. Je hoeft even niets, je mag jezelf overgeven aan alles wat zich op dat moment aandient. Het is een moment van lief zijn voor jezelf en jij hebt weer iets prettigs om naar uit te kijken.

 

Effecten van een massage

Een massage kan jou niet genezen, maar kan je wel ondersteunen tijdens je behandelingen. Door de ontspanning kan het je nachtrust bevorderen. Het stimuleert je immuunsysteem. Angst en stressgevoelens kunnen afnemen. Het kan ook pijnstillend werken. Genieten van de aandacht en aanraking en even niets hoeven, dat staat tijdens de massage voorop.

 

Voor wie

Ik geef massages aan vrouwen bij wie de ziekte kanker zicht net heeft geopenbaard, alsook aan die vrouwen die zich in hun laatste levensfase bevinden. Tevens is deze massage ook geschikt voor vrouwen, die borstkanker hebben gehad, omdat dan vaak het besef naar boven komt door welk proces ze zijn gegaan. Vaak begint dan het verwerkingsproces met de nodige twijfels en spanningen.

Ik pas de duur en intensiteit van de massage aan op jouw specifieke conditie op dat moment.

 

 

 

.

 
bottom of page