Massages

 
Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een therapeutische massage, waarbij gewerkt wordt op drukpunten die zich op de voet bevinden. Als je last hebt van lichamelijke en/of psychische klachten dan kan een voetreflexmassage verlichting bieden. Klachten kunnen verminderen en soms verdwijnen. Bij chronische klachten is het raadzaam om een behandeltraject te volgen.

 

 
Ontspanningsmassage​

Ontspanningsmassage is een massage waarbij verschillende delen van het lichaam gemasseerd worden. Je kan kiezen voor een totale lichaamsmassage of een deelmassage. Tijdens de massage komt je lichaam en geest tot rust en voel je je weer herboren.

 

 

Metamorfosemassage​

Metamorfosemassage is massage waarbij je heel licht wordt aangeraakt op je voeten, handen en hoofd. Deze massage is geschikt als je te maken hebt met veranderingen in je leven wat gepaart gaat met stress en spanning. Deze massage geeft een diepe ontspanning , waarbij je kan ervaren, dat er zich ook een “innerlijke kant” in jouw bevindt. Deze massage is ook geschikt als je zwanger bent, bij ADHD en autisme en als je een ongeneeslijke ziekte hebt.