top of page

Over Nadja

 

Ik ben Nadja Steggink, en heb sinds 2011 mijn praktijk voor massage en lichaamswerk in Kudelstaart.

 

 

Mijn passie is om mensen lichaamsbewust te laten zijn, waardoor spanning en opgekropte emoties die zich in het lichaam hebben vastgezet, gevoeld kunnen worden. Door het lichaam te bevrijden van deze spanning kan de energie doorstromen en kan er ruimte ontstaan om jezelf lief te hebben met alles wat er is. Ik ben elke keer weer dankbaar en geroerd als ik iemand vanuit die staat mag ontmoeten.

 

Ik vind mensen boeiend. Ik ben erg nieuwsgierig wat iemand beweegt of waarom iemand doet zoals die doet. Ik word keer op keer weer geraakt door de schoonheid, puurheid en raakbaarheid van mensen met wie ik dieper in contact kom. Door ook steeds weer de ontmoeting met mezelf aan te gaan en mijn eigen (lichaams)bewustzijn te vergroten, waardeer ik ook steeds meer deze eigenschappen in mezelf en kan ik mezef ook steeds meer lief hebben.

 

 

 

De opleidingen die ik heb afgerond zijn voetreflexologie, holistisch lichaamstherapeut en massage bij kanker. Tevens heb ik ervaring als loopbaancoach en wandelcoach.

Naast het geven van sessies vanuit mijn eigen praktijk, masseer ik wekelijks patiënten op de Verpleegafdeling Oncologie en op de Dag Behandeling Oncologie in het Spaarneziekenhuis te Hoofddorp.

 

 

 

Ik vind het belangrijk om met volledige aandacht bij jou te zijn. Zodat jij je veilig en vertrouwd voelt om te kunnen ontspannen en helemaal jezelf te zijn.

 

 

 

 

 
 
bottom of page